Lämna era kunduppgifter

Angående GDPR Den nya lagen som trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Vellner El AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Vellner El AB.

Kontakta oss

Privatpersoner

För dig som är privatperson så lämnar du dina uppgiftrer här. Vi ber dig göra det så noga som möjligt så att det inte blir fel vid fakturering. Har du några frågor om hur vi behandlar uppgifterna så är det bara att konatakta oss.

ROT- och RUT-avdrag

Ska du göra ett ROT-avdrag men känner ångest inför hanteringen av den byråkratiska biten? Du kan vara lugn. Lämna din uppgifter till oss så hjälper vi er med det jobbiga. Du hittar mer information under privatpersoner.

ROT- och RUT-avdrag

Företag

För er som företagare så lämnar ni era uppgiftrer här. Vi ber er göra det så noga som möjligt så att det inte blir fel vid fakturering. Har du några frågor om hur vi behandlar uppgifterna så är det bara att konatakta oss..